Kuřecí řezanka na estragonu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, estragon posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a opepříme. Přisypeme cibuli, necháme vysmahnout na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a podusíme 15 minut. Nyní přilijeme rajčatovou omáčku a přisypeme velkou lžíci estragonu. Promícháme, ještě chvilku podusíme a odstavíme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.