Kuřecí řezanka na slanině

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
21 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, slaninu na kostičky, cibuli nadrobno, žampiony na plátky.
  • 2
    Pánev necháme na ohni rozehřát, přisypeme kostičky slaniny a částečně je vyškvaříme. Jakmile pustí tuk, přisypeme cibuli a maso. Orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme plátky žampionů, podlijeme červeným burgundským vínem, armaňakem, necháme z části vyvařit a zalijeme troškou vývaru. Dusíme doměkka a tekutinu necháme téměř vyvařit.
  • 3
    Hotový pokrm podáváme se opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.