Kuřecí řezanka na smetaně

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a lehce zaprášíme moukou, kohoutí varlata odblaníme a pokrájíme na čtvrtky, žampiony na plátky, bylinky posekáme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pomoučené kostky masa a pozvolna je orestujeme. Přisypeme žampiony, varlata, lehce osmahneme, podlijeme vínem a podusíme, dokud se víno z poloviny nevyvaří. Nyní přilijeme smetanu, přisypeme bylinky, podusíme 10 minut a můžeme podávat.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné vařené brabory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.