Kuřecí řezanka s pórkem
60 min.
Ingredience
- 5mililitrůOmáčka sójová
- 600gramůKuřecí prsa
- 150gramůPórek
- 50gramůCibule
- 60gramůZelí čínské
- 60gramůPaprika červená
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 40gramůMáslo čerstvé
- 10gramůSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 400gramůBrambory pečené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
13 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na nudličky, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, papriku také na proužky, cibuli na plátky a rozebereme ji na kroužky, pórek na kolečka, žampiony na plátky.
- 2V pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla, přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a opepříme. Necháme vysmahnout na tuk, přisypeme zeleninu, žampiony, osmahneme a zalijeme trochou vývaru. Zeleninu s masem zakápneme sójovou omáčkou, podusíme, až se tekutina téměř odpaří a stáhneme z ohně.
- 3Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.