Kuřecí řezanka s pórkem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
13 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, papriku také na proužky, cibuli na plátky a rozebereme ji na kroužky, pórek na kolečka, žampiony na plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla, přidáme maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, osolíme a opepříme. Necháme vysmahnout na tuk, přisypeme zeleninu, žampiony, osmahneme a zalijeme trochou vývaru. Zeleninu s masem zakápneme sójovou omáčkou, podusíme, až se tekutina téměř odpaří a stáhneme z ohně.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.