Kuřecí řezanka s rajčatovou omáčkou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, bylinky posekáme.
  • 2
    V pánvi rozpustíme máslo, přidáme maso, osolíme, opepříme, krátce orestujeme, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme 20 minut. Nyní přilijeme smetanu, rajčatovou omáčku, posypeme bylinkami a dusíme odkryté dalších 15 až 20 minut, až se šťáva částečně odpaří a mírně zhoustne.
  • 3
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.