Kuřecí řízečky s tatarkou
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 150gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůKuřecí prsa
- 1šálekOmáčka tatarská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Opláchnuté kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme je do pekáče a naskládáme na ně kuřecí řízky.
- 2Zalijeme je tatarskou omáčkou a dáme plátky eidamu.
- 3Pekáč přikryjeme a dáme péct na 250 stupňů.
- 4Před koncem pečení sundáme poklici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.