Kuřecí řízečky s tatarkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
48 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnuté kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme je do pekáče a naskládáme na ně kuřecí řízky.
  • 2
    Zalijeme je tatarskou omáčkou a dáme plátky eidamu.
  • 3
    Pekáč přikryjeme a dáme péct na 250 stupňů.
  • 4
    Před koncem pečení sundáme poklici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.