Kuřecí řízky plněné nivou a broskvemi
45 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 250gramůMáslo pomazánkové
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 300gramůKompot broskvový
- 5kusůPetržel - nať
- 3lžíceOmáčka sójová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
736 mg
Cukr
593 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a rozřízneme v nich kapsy.
- 2V nádobě smícháme pomazánkové máslo s nivou, přidáme pepř, nakrájené broskve z kompotu a petrželku. Vše smícháme.
- 3Touto směsí naplníme kapsy a otvory zpevníme párátky, malými jehlami na špízy nebo nití.
- 4Na rozehřátém oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, na ní vložíme maso a ochutíme sójovou omáčkou. Maso necháme podusit, během dušení podléváme vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.