Kuřecí řízky s kozím sýrem a bazalkou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
7 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
52 mg
Cukr
641 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené kuřecí řízky po delší straně nařízneme, aby vznikla kapsa. Kozí sýr rozdělíme na 4 díly a naplníme jím kapsy. Bazalku omyjeme, osušíme a do každé kapsy vsuneme asi 4 lístky. Okraje masa přimáčkneme, řízky osolíme a opepříme. Opékáme je po obou stranách na pánvi na rozehřátém oleji 15-20 minut. Při podávání ozdobíme řízky snítkou bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.