Kuřecí řízky v zelném těstíčku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
47 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí slijeme a drobně pokrájíme. V míse zelí smícháme s pivem, rozšlehanými vejci, solí, pepřem a moukou v těsto podobné těstu na bramborák (je-li třeba, mouku přidáme).
  • 2
    Kuřecí řízky osmažíme na másle, osolíme a opepříme.
  • 3
    Do rozpáleného oleje dáme malou sběračku zelného těsta, na ni osmažený řízek, přes něj druhou sběračku těsta. Dobře těsto přitiskneme a řízky smažíme z obou stran, až je těsto zlaté.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.