Kuřecí řízky ve sněhovém těstíčku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
20 mg
Cukr
366 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky omyjeme, osušíme, nakrájíme a jemně naklepeme. Potom maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravíme těstíčko, ve kterém budeme maso obalovat. Na těstíčko potřebujeme 1 celé vejce, 80 g hladké mouky, 2 lžíce vína, 2 lžíce mléka, sůl a pepř dle chuti, ze 2 bílků sníh.
  • 3
    Maso namočíme do těstíčka a opékáme na rozpáleném oleji. Po osmažení vložíme do pekáčku nebo zapékací misky. K masu přilijeme smetanu a zvolna pečeme ve středně horké troubě, dokud smetana nezmizí a nezůstane jenom šťáva.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.