Kuřecí řízky ve vínové omáčce

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
161 mg
Cukr
488 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Maso zvolna opečeme na oleji po obou stranách a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme máslo, víno a 3 lžíce vody. Vše přivedeme k varu, vmícháme smetanu, na plátky nakrájené a na másle osmažené žampiony a šunku. Osolíme, opepříme a krátce podusíme.
  • 3
    Do omáčky vložíme opečené řízky, prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.