Kuřecí roládky s vepřovou panenkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
454 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové a kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozřízneme na plát a lehce naklepeme. Oba pláty masa na sebe položíme, zarolujeme, nakrájíme na pruhy a každý pruh napíchneme na jehlu nebo na špejli. Maso osolíme a opepříme, posypeme tymiánem.
  • 2
    Na rozpáleném oleji maso osmahneme. Po osmažení maso vyndáme ven z pánve.
  • 3
    Do šťávy v pánvi přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme.
  • 4
    Jakmile cibule zezlátne, zalijeme ji vodou, ve které jsme rozmíchali mouku a víno. Přidáme tymián, osolíme a opepříme.
  • 5
    Zahuštěnou šťávu můžeme zjemnit máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.