Kuřecí salát s hráškem a fazolkami
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaCukr krupice
- 150gramůHrášek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaOcet vinný
- 300gramůKuře
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžičkaKřen
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
981 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
59 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
14 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Pečené nebo vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s vařeným zeleným hráškem, překrojenými fazolkami a jemně
- 2nakrájenou cibulí.
- 3Zakapeme zálivkou z oleje, cukru, soli, pepře a octa.
- 4Dobře promícháme, před podáváním posypeme strouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.