Kuřecí soté s citronem a kapary
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule červená
- 800gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1lžíceKapary sterilované
- 75mililitrůCitronová šťáva
- 1lžičkaBazalka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
505 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na teflonové pánvi. Cibuli vyjmeme.
- 2Na stejné pánvi asi 15 minut restujeme kousky kuřcích prsou nakrájených na nudličky. Přidáme osmahnutou cibuli, nastrouhanou citronovou kůru, sterilované kapary, nasekanou bazalku a přilijeme citronovou šťávu. Podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Soté podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.