Kuřecí soté s citronem a kapary

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme dozlatova na teflonové pánvi. Cibuli vyjmeme.
  • 2
    Na stejné pánvi asi 15 minut restujeme kousky kuřcích prsou nakrájených na nudličky. Přidáme osmahnutou cibuli, nastrouhanou citronovou kůru, sterilované kapary, nasekanou bazalku a přilijeme citronovou šťávu. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Soté podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.