Kuřecí soté s žampióny

115 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
978 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
70 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a 25 minut smažíme na rozpáleném oleji. Přidáme cibuli pokrájenou na drobné kousky a restujeme 5 minut. Přisypeme pokrájené žampiony a dusíme 20 minut. Poté podlijeme vínem a armaňakem a povaříme 5 minut. Přilijeme vývar a smetanu, osolíme, opepříme a zakryté pokličkou dusíme ještě 40 minut.
  • 2
    Podle chuti případně dosolíme a připepříme a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.