Kuřecí soté se zeleninou a houbami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji na pánvi.
  • 2
    Přidáme očištěnou, nakrájenou papriku, rajče a žampiony, promícháme a krátce orestujeme. Zalijeme sójovou omáčkou smíchanou se solamylem, cukrem a solí a vše krátce povaříme.
  • 3
    Soté ozdobíme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.