Kuřecí stehna se zeleninou a houbami

40 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky. Maso vložíme do vroucí vody se solí a pepřem a vaříme. Po čtvrt hodině přidáme očištěnou karotku, očištěné žampiony, fazolky a oloupanou a pokrájenou kedlubnu. Vše vaříme dalších pět minut, poté směs přecedíme, vývar odložíme.
  • 2
    Na pánvi necháme zkaramelizovat cukr, zakapeme vínem, přimícháme sójovou omáčku a vývar z kuřecí směsi. Kuře se zeleninou servírujeme přelité vinnou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.