Kuřecí stehýnka na kopru a zelenině

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle orestujeme maso dohněda a odložíme ho stranou. Na pánvi restujeme nakrájenou cibulku, po minutě přidáme nasekaný kopr, citronovou šťávu, kuře, sůl, pepř, mrkev, vývar podle chuti a vodu. Vše dusíme pod pokličkou asi čtyřicet minut.
  • 2
    Poté vyjmeme opatrně maso a mrkev. Rozmíchaný škrob ve vodě přidáme do hrnce a prohříváme do zhoustnutí. Kuře podáváme okamžitě s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.