Kuřecí tandoori

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
6 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
210 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve smícháme sůl, dva prolisované stroužky česneku, zázvor nasekaný na drobno, koriandr nasekaný na jemno, mátu na jemno, kurkumu, chilli a semínka z lusků. Na smísení použijeme hmoždíř. Poté vmícháme jogurt a šťávu a pečlivě promícháme.
  • 2
    Do každého prsa uděláme čtyři zářezy a ponoříme je do marinády a uložíme do chladničky minimálně na šest hodin.
  • 3
    Poté je grilujeme na 220 stupňů Celsia asi dvacet minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.