Kuřecí tikka

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
657 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky. V míse je promícháme s nastrouhaným zázvorem, prolisovaným česnekem, mletým chilli, kurkumou, solí, jogurtem, citronovou šťávou a nasekaným koriandrem. V chladu necháme marinovat nejméně 2 hodiny, lépe však do druhého dne.
  • 2
    Poté maso naskládáme na plech vyložený pečicím papírem a potřeme olejem. Grilujeme asi 20min dozlatova pod rozpáleným grilem. Můžeme také orestovat na pánvi pokud nemáme gril.
  • 3
    Podáváme s kouskem limety, posypané čerstvým koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.