Kuřecí vývar na thajský způsob

200 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuřecí skelety dáme do hrnce a zalijeme studenou vodu. Přivedeme k varu, necháme jen zpěnit a stáhneme plamen. Přidáme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli, svazek stonků koriandru, rozdrcené snítky citronové trávy, 2 lístky kafrové limetky, nadrobno nasekaný zázvor, sůl a pepř. Vývar necháme 2-3 hodiny zvolna probublávat. Z vývaru vyjmeme citronovou trávu a lístky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.