Kuřecí vývar na thajský způsob
200 min.
Ingredience
- 2kusyKuřecí skelety
- 2litryVoda pitná
- 1kusCibule
- 3kusyKoriandr čerstvý
- 2kusyCitronová tráva
- 2kusyLístky kafrové limetky
- 1lžíceZázvor celý
- 1lžičkaSůl
- 4kusyPepř černý celý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté kuřecí skelety dáme do hrnce a zalijeme studenou vodu. Přivedeme k varu, necháme jen zpěnit a stáhneme plamen. Přidáme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli, svazek stonků koriandru, rozdrcené snítky citronové trávy, 2 lístky kafrové limetky, nadrobno nasekaný zázvor, sůl a pepř. Vývar necháme 2-3 hodiny zvolna probublávat. Z vývaru vyjmeme citronovou trávu a lístky limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.