Kůzlečí maso na smetaně

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůzlečí maso nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme, kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno.
  • 2
    V pekáčku rozehřejeme olej s máslem, přisypeme cibuli s kořenovou zeleninou a osmahneme. Posypeme mletou paprikou, zaprášíme moukou, orestujeme, přiložíme maso, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut. Přilijeme smetanu a dopečeme.
  • 3
    Podáváme se sýrem Kajmak.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 12. 11. 2017
Kůzlečí maso na smetaně
Je potřeba delší doba na přípravu cca 1,5 hod.