Kůzlečí maso s bylinkami a těstovinami

105 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
26 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůzlečí maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Maso vložíme do vroucí vody a vaříme, až je maso téměř měkké. Během vaření pečlivě sbíráme pěnu. Uvařené maso vyjmeme z vývaru, vývar odložíme.
  • 3
    Okapané maso smažíme na oleji dozlatova. Poté přilijeme litr vývaru, bouquet garni, sůl a celé muškátové oříšky. Vaříme na mírném plameni. Po čtvrt hodině vyjmeme bylinky, vmícháme rajčata, pyré a těstoviny. Po deseti minutách hrnec odstavíme a pod poklicí necháme těstoviny dojít.
  • 4
    Směs podáváme ochucenou mletým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.