Květák dušený se žampiony

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
35 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý květák rozebereme na růžičky, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka.
  • 2
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme s citronovou šťávou a solí na oleji. Přidáme okapaný květák a vše prohřejeme.
  • 3
    Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 20. 10. 2015
Květák dušený se žampiony
Květák dušený se žampiony je velice rychlým pokrmem, pokud přijdete pozdě z práce nebo třeba z nákupu a potřebujete nakrmit hladovou rodinu. Je i moc chutný, takže vzhůru do vaření. Určitě s ním nešlápnete vedle.