Květák s droždím a vejci

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý květák uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme droždí a mícháme, až se droždí rozpustí a začne vonět.
  • 3
    Uvařený, okapaný květák nasekáme a přidáme k droždí. Na vše rozklepneme vejce, osolíme a mícháme, až vejce ztuhnou.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.