Květák se šunkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
12 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý květák zpola uvaříme v osolené vodě a po okapání jej rozdělíme na růžičky.
  • 2
    Polovinu květáku vložíme do zapékací mísy, posypeme jemně nakrájenou šunkou a přikryjeme zbylým květákem. Povrch mírně stiskneme rukou.
  • 3
    V kyselé smetaně rozšleháme žloutky, nalijeme na květák a povrch posypeme strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.