Květáková polévka s míchaným vejcem se strouhankou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák očistíme, zbavíme listů a rozebereme na růžičky, jarní cibulky nadrobno nakrájíme i s natí.
  • 2
    Na másle osmažíme strouhanku dorůžova, přimícháme rozšlehané vejce.
  • 3
    Růžičky květáku vložíme do hrnce s vývarem a vaříme. Zhruba po 15 minutách přimícháme ke květáku jarní cibulky a vaječnou strouhanku. Polévku osolíme, povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.