Květáková smažená rýže s hovězím

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky o velikosti asi 1 cm. Osolíme a opepříme je.
  • 2
    Olej rozpálíme na pánvi, a smažíme na něm maso. Poté ho vyjmeme, tuk necháme v pánvi a osmažíme na něm nadrobno nakrájený květák. Vmícháme maso a dáme stranou.
  • 3
    Vejce usmažíme na volské oko.
  • 4
    Květákovou směs dáme na talíř a nahoru dáme volské oko. Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.