Květáková smažená rýže s hovězím
25 min.
Ingredience
- 2lžíceKreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 150gramůKvěták
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůHovězí svíčková
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostičky o velikosti asi 1 cm. Osolíme a opepříme je.
- 2Olej rozpálíme na pánvi, a smažíme na něm maso. Poté ho vyjmeme, tuk necháme v pánvi a osmažíme na něm nadrobno nakrájený květák. Vmícháme maso a dáme stranou.
- 3Vejce usmažíme na volské oko.
- 4Květákovou směs dáme na talíř a nahoru dáme volské oko. Podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.