Květákové rizolety

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
57 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, slijeme a necháme okapat. Po vychladnutí květák nadrobno nasekáme. V kastrole na části oleje podusíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme květák, zamícháme a odstavíme z plotny. Ze 100g hladké mouky, mléka, 1 vejce, kypřicího prášku a soli umícháme hladké těsto. Na pánvi na oleji pečeme z těsta tenké omelety. Naplníme je květákem, zavineme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Rizolety smažíme na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Můžeme podávat se zeleninovými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.