Květákový nákyp s houbami
0 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 20gramůTuk
- 120gramůHouby čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusKvěták
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůMléko polotučné
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1022 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
62 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
25 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Květák uvaříme v osolené vodě, rozdělíme na růžičky a dáme na vymazanou pánev.
- 2Mléko a mouku smícháme na hustší kaši, přidáme žloutky a tuk, jemně pokrájené houby podušené na zelené petrželce a sníh.
- 3Dobře promícháme a zalijeme květák.
- 4Dáme do trouby a pečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.