Kvíčaly na víně
65 min.
Ingredience
- 5gramůJalovec
- 100mililitrůVíno červené
- 40mililitrůHovězí vývar základní
- 8gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůKvíčala
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
40 mg
Cukr
310 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykuchané kvíčaly omyjeme, vložíme do pekáčku, přidáme máslo, celý jalovec, osolíme, opepříme, podlijeme červeným vínem a upečeme doměkka. Vyřízneme maso z prsíček a dáme zatím stranou. Ostatní maso obereme od kosti, vložíme do mixéru, přilijeme výpek s vínem, trochu hovězího vývaru a rozmixujeme. Nalijeme do kastrůlku a povaříme dohusta.
- 2Prsíčka upravíme na talíře a přelijeme omáčkou z kastrůlku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.