Kvíčaly na víně

65 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
40 mg
Cukr
310 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané kvíčaly omyjeme, vložíme do pekáčku, přidáme máslo, celý jalovec, osolíme, opepříme, podlijeme červeným vínem a upečeme doměkka. Vyřízneme maso z prsíček a dáme zatím stranou. Ostatní maso obereme od kosti, vložíme do mixéru, přilijeme výpek s vínem, trochu hovězího vývaru a rozmixujeme. Nalijeme do kastrůlku a povaříme dohusta.
  • 2
    Prsíčka upravíme na talíře a přelijeme omáčkou z kastrůlku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.