Kvinoa s fazolemi a hráškem

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kvinou uvaříme podle návodu na obalu (2 šálky vody).
  • 2
    Do hrnce na pařák dáme hrášek, čerstvé boby fazolí vyloupaných ze slupek, nadrobno nakrájené hráškové lusky a na páře vaříme, až je zelenina křehká a stále zelená. Pozor na rozvaření.
  • 3
    Do větší mísy dáme připravenou kvinou, poklademe kousky másla a dobře promícháme. Přidáme uvařenou zeleninu, olej, mletý římský kmín, mletá semena koriandrů, sůl a pepř, vše promícháme a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.