Kyjevské játrové špízy
30 min.
Ingredience
- 500gramůJátra vepřová
- 50gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 4kusyJablka
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
17 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Očištěná, odblaněná a omytá játra nakrájíme na malé plátky. Slaninu a omytá jablka pokrájíme na kousky, střídavě s je játry napichujeme na jehly. Vše potřeme olejem a mírně opepříme.
- 2Špízy grilujeme přibližně 4 minuty, během grilování je občas potřeme olejem.
- 3Hotový pokrm upravíme na talíře a osolíme.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.