Kyjevské játrové špízy

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
17 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná, odblaněná a omytá játra nakrájíme na malé plátky. Slaninu a omytá jablka pokrájíme na kousky, střídavě s je játry napichujeme na jehly. Vše potřeme olejem a mírně opepříme.
  • 2
    Špízy grilujeme přibližně 4 minuty, během grilování je občas potřeme olejem.
  • 3
    Hotový pokrm upravíme na talíře a osolíme.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.