Kyjevské kuřecí kotlety

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1089 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
87 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
915 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřata očistíme, omyjeme a stáhneme z kůže až ke křídlům. Prsíčka vyřízneme spolu s křidélkem, zadní část stehýnka vykostíme a ponecháme jen stehenní kost. Prsíčka i stehýnka nařízneme, naklepeme a dbáme, aby se maso nepotrhalo a aby se neuvolnila křidélka a stehenní kost v kloubu. Maso mírně osolíme.
  • 2
    Do každé porce zabalíme 20g ztuhlého másla a párátkem maso spíchneme.
  • 3
    Jednotlivé porce obalujeme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a mírně osolených a v prosáté strouhance.
  • 4
    Maso na tuku rychleji usmažíme dočervena.
  • 5
    Před podáváním odstraníme párátka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.