Kynuté koláčky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1155 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
41 g
Sacharidy
167 g
Vláknina
6 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kvásek zaděláme z droždí, mouky, mléka, soli a cukru a necháme kynout. Spolu s ostatními přísadami vypracujeme tužší těsto a necháme je v teple kynout.
  • 2
    Lžící vykrájíme těsto a tvoříme kuličky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem.
  • 3
    Do každého kousku vymačkáme důlek, rozšlehaným vejcem pomažeme kraj a plníme tvarohem.
  • 4
    Koláčky pečeme dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.