Kysané mléko s hroznovým vínem
25 min.
Ingredience
- 1kusVanilkový lusk
- 1špetkaCitronová kůra
- 2lžíceCukr krupice
- 500gramůHroznové víno
- 70gramůCorn flakes - kukuřičné
- 1lžíceMed včelí
- 1lžíceOřechy burské pražené
- 500mililitrůMléko acidofilní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Vanilkový lusk podélně rozkrojíme a vydlabeme dřeň. Do mísy nalijeme kyselé mléko, přidáme citronovou kůru, vanilkovou dřeň a cukr. Metlou vše ušleháme do krému.
- 2Krém a omyté, rozpůlené hrozny bez peciček střídavě klademe ve vrstvách do větší misky. Vrchní vrstvu tvoří víno. Povrch posypeme kukuřičnými lupínky smíchanými s medem a arašídy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.