Kysané zelí na víně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí překrájíme a podusíme v trošce vody.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém sádle, přidáme zelí a za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Před koncem dušení přilijeme víno a podle chuti přidáme cukr a ocet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 3. 11. 2015
Kysané zelí na víně
Jestliže si i v obyčejný den chcete připadat neobyčejně, použijte při vaření normálního pokrmu ingredienci, kterou byste jinak do jídla nedali. Třeba tento recept je tomu příkladem a opravdu se vyvedl. Vyzkoušejte ho. Bude vám moc chutnat.