Kysané zelí s jablky

40 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na sádle.
  • 2
    Přidáme zelí i se šťávou, oloupaná jablka zbavená jádřinců a nakrájená na plátky, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme nastrouhanou syrovou bramboru, rozmícháme a necháme povařit. Do zelí můžeme přidat špetku cukru, jsou-li jablka málo sladká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.