Kysané zelí s jablky
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1kusBrambory
- 0,75kilogramZelí kysané
- 3kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na sádle.
- 2Přidáme zelí i se šťávou, oloupaná jablka zbavená jádřinců a nakrájená na plátky, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme nastrouhanou syrovou bramboru, rozmícháme a necháme povařit. Do zelí můžeme přidat špetku cukru, jsou-li jablka málo sladká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.