Kysané zelí s vepřovým masem a hruškami
85 min.
Ingredience
- 500gramůZelí kysané
- 500gramůHrušky
- 250gramůVepřový bok
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
34 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Omytý bůček nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a nasucho krátce opečeme po všech stranách. Po chvíli přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Poprášíme moukou, chvíli mícháme na mírném ohni, poté přidáme překrájené kysané zelí, oloupané, na čtvrtky rozkrájené hrušky a rajčatový protlak. Vše zvolna dusíme pod pokličkou do měkka.
- 2Nakonec pokrm dochutíme trochou worcesteru.
- 3Podáváme s bramborovou nebo hrachovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.