Kysané zelí s vepřovým masem a hruškami

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
34 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý bůček nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a nasucho krátce opečeme po všech stranách. Po chvíli přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Poprášíme moukou, chvíli mícháme na mírném ohni, poté přidáme překrájené kysané zelí, oloupané, na čtvrtky rozkrájené hrušky a rajčatový protlak. Vše zvolna dusíme pod pokličkou do měkka.
  • 2
    Nakonec pokrm dochutíme trochou worcesteru.
  • 3
    Podáváme s bramborovou nebo hrachovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.