Kysané zelí vídeňské

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí scedíme a je-li příliš kyselé, propláchneme je studenou vodou. Dáme do kastrolu, podlijeme vodou, přidáme jalovec, bobkový list a mín a dusíme doměkka.
  • 2
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky a zpěníme ji na sádle. Zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Přidáme zelí s vodou, strouhaný brambor, podle potřeby vodu, provaříme a ochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.