Lančmít se sýrem
30 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 2kusyPaprika červená
- 1kusPórek
- 1kusLuncheon Meat
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
57 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Lančmít nakrájíme na čtyři plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.
- 2Plátky rozložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe na nudličky nakrájenými paprikami a na kolečka nakrájeným pórkem. Posypeme nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem. Vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci.
- 3Zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.