Langoše
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceKečup
- 4stroužkyČesnek
- 1kilogramMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůMléko polotučné
- 50gramůDroždí sušené
- 1lžičkaSoda jedlá
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 150gramůJogurt bílý
- 4lžíceOlej slunečnicový
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1126 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Sacharidy
161 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mouku dáme do mísy, z droždí zaděláme kvásek, do mouky přidáme jogurt, slunečnicový olej, sodu a sůl.
- 2Zaděláme těsto a na 2 hodiny dáme do lednice.
- 3Poté vyválíme placky, které na oleji smažíme.
- 4Hotové langoše necháme okapat a poté potřeme česnekem, kečupem a posypeme sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.