Langustová polévka

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
761 mg
Cukr
638 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme 40 g másla, přisypeme cibuli a karotku, které jsme nakrájeli nahrubo. Přidáme posekanou petrželovou nať, bobkový list, tymián, vše krátce na másle orestujeme. Podlijeme vínem a koňakem, promícháme a dusíme ještě 5 minut.
  • 2
    Zeleninu zalijeme vývarem, přisypeme vařenou rýži, maso z langusty a povaříme 20 minut. Z polévky odstraníme bobkový list, vmícháme 20 g másla a polévku dobře rozmixujeme.
  • 3
    Podáváme v polévkové míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.