Lanýže se smetanou

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
19 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
570 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lanýže dobře očistíme a nakrájíme na plátky. Vložíme do hrnce, osolíme, opepříme. Přidáme lžíci másla, přilijeme víno Madeira a telecí vývar. Povaříme 10 minut, tekutina se částečně odpaří, přilijeme bešamel, smetanu, necháme ještě chvíli vařit a odstavíme.
  • 2
    Nakonec do chladnoucí směsi vmícháme lžíci másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.