Lasagne s lososem
55 min.
Ingredience
- 1kusBazalka
- 400gramůLosos uzený
- 350gramůLasagne
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,75litrOmáčka bešamelová
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
17 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
60 mg
Cukr
858 mg
Postup přípravy
- 1Bazalku omyjeme, lístky otrháme a nakrájíme na tenké proužky, které smícháme s bešamelovou omáčkou.
- 2Lososa vykostíme a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno rozetřeme trochu bešamelové omáčky.
- 3Zapékací mísu střídavě plníme lasagnemi, bešamelovou omáčkou a lososem. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Poslední vrstvu tvoří bešamelová omáčka, kterou posypeme strouhaným ementálem. Pečeme v předehřáté troubě 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.