Lasagne s lososem

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
17 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
60 mg
Cukr
858 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bazalku omyjeme, lístky otrháme a nakrájíme na tenké proužky, které smícháme s bešamelovou omáčkou.
  • 2
    Lososa vykostíme a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno rozetřeme trochu bešamelové omáčky.
  • 3
    Zapékací mísu střídavě plníme lasagnemi, bešamelovou omáčkou a lososem. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Poslední vrstvu tvoří bešamelová omáčka, kterou posypeme strouhaným ementálem. Pečeme v předehřáté troubě 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.