Lasagne s rajčaty
55 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Lasagne
- 200gramůHovězí maso mleté
- 100mililitrůVíno bílé
- 400gramůRajčata
- 100gramůSýr Čedar
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
830 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
30 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso osmahneme na části másla po všech stranách. Zalijeme vínem, necháme vydusit a vmícháme oloupaná, nakrájená rajčata, 2 lžíce nastrouhaného sýru a 1 vejce. Vše osolíme, opepříme a za stálého míchání dusíme asi 15 minut.
- 2Na dno vymaštěné zapékací mísy urovnáme uvařené lasagne, pokryjeme je uvařenou masovou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe plátky natvrdo uvařených vajec. Vrstvy střídáme, vrchní vrstvu tvoří lasagne, které pokapeme rozpuštěným máslem.
- 3Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.