Lázeňská zeleninová směs

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dušenou šunku nakrájíme na malé kostičky a krátce ji podusíme na másle.
  • 2
    Přidáme očištěnou, jemně nakrájenou a zvlášť uvařenou zeleninu, sterilovaný hrášek a nakrájenou petrželovou nať. Vše zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a osolíme.
  • 3
    Směs nalijeme do máslem vymazaných srnčích hřbetů a zvolna vaříme v páře, až vejce ztuhnou.
  • 4
    Nakonec hotovou směs vyklopíme a nakrájíme na porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.