Lázeňská zeleninová směs
50 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 150gramůŠunka dušená
- 150gramůMrkev kořen
- 250gramůKvěták
- 120gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 15gramůPetržel - nať
- 480gramůVejce slepičí
- 15gramůSůl
- 250mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Dušenou šunku nakrájíme na malé kostičky a krátce ji podusíme na másle.
- 2Přidáme očištěnou, jemně nakrájenou a zvlášť uvařenou zeleninu, sterilovaný hrášek a nakrájenou petrželovou nať. Vše zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a osolíme.
- 3Směs nalijeme do máslem vymazaných srnčích hřbetů a zvolna vaříme v páře, až vejce ztuhnou.
- 4Nakonec hotovou směs vyklopíme a nakrájíme na porce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.