Lečo na pivu s uzeným masem
68 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřová uzená plec
- 4kusyCibule
- 3lžíceOlej rostlinný
- 350mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 500gramůLečo sterilované
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
33 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, maso na plátky, lečo přecedíme a necháme okapat. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme lečo, pepř, sůl, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až se pivo téměř vydusí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.