Lečo s tofu
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 4kusyRajčata
- 300gramůCuketa
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl mořská
- 300mililitrůMléko polotučné
- 1lžíceMouka sójová odtučněná
- 300gramůSýr sójový - Tofu
- 1lžičkaLibeček
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji.
- 2Postupně přidáme očištěné, na kousky nakrájené papriky a cuketu, omytá, na dílky nakrájená rajčata a na kostičky nakrájené tofu. Podle chuti osolíme, okořeníme nasekaným libečkem a přidáme mletou papriku. Zalijeme mlékem rozmíchaným se sójovou moukou a podusíme doměkka.
- 3Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.