Lečo s vejci sezonní (minutka)

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
787 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova.
  • 2
    Přidáme omyté a očištěné paprikové lusky nakrájené na nudličky, mírně osolíme a částečně podusíme.
  • 3
    Přidáme omytá a na kousky nakrájená rajčata, pepř a za občasného promíchání podusíme téměř na tuk.
  • 4
    Vejce promícháme a vlijeme do zeleniny. Zvolna mícháme, až se vejce srazí a pokrm zhoustne.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.