Lečo s vejci sezonní (minutka)
45 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 600gramůVejce slepičí
- 350gramůRajčata
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 1200gramůPaprikové lusky čerstvé
- 20gramůSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
787 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova.
- 2Přidáme omyté a očištěné paprikové lusky nakrájené na nudličky, mírně osolíme a částečně podusíme.
- 3Přidáme omytá a na kousky nakrájená rajčata, pepř a za občasného promíchání podusíme téměř na tuk.
- 4Vejce promícháme a vlijeme do zeleniny. Zvolna mícháme, až se vejce srazí a pokrm zhoustne.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.